Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how VB-G RAM G Act 2025 treats income support and long-term rural productivity as a continuum rather than a trade-off
24 DEC 2025 1:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Shivraj Singh Chouhan on how VB-G RAM G Act 2025 treats income support, asset creation, agricultural stability and long-term rural productivity as a continuum rather than a trade-off.
"He stresses that the Bill was preceded by extensive consultations with State governments, technical workshops and multi-stakeholder discussions", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri Shivraj Singh Chouhan on X, Shri Modi said:
"In this enlightening article, Union Minister Shri @ChouhanShivraj explains that VB-G RAM G Act, 2025 treats income support, asset creation, agricultural stability and long-term rural productivity as a continuum rather than a trade-off.
He stresses that the Bill was preceded by extensive consultations with State governments, technical workshops and multi-stakeholder discussions."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা VB-G RAM G Act 2025 না মতৌ করম্না ত্রেদ ওফ নত্তবদা কন্তিন্যুম অমা ওইনা খুঙ্গংগী চাগা পীনবা অমসুং মতম শাংনা কান্নবা পীগদগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা লান্থোকখ্রে
24 DEC 2025 1:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী শিবরাজ সিংহ চৌহননা ভি.বি.-জি.আর.এ.এম.জি. এক্ত ২০২৫না মতৌ করম্না ইনকম সপোর্ত, এসেৎ শেমগৎপা, লৌউ-শিংউগী স্তেবিলিতী অমসুং মতম শাংনা খুঙ্গংগী পোত্থোক পুথোকপা অসি ত্রেদ-ওফ অমা ওইনা লৌবগী মহুত্তা কন্তিন্যুম অমা ওইনা লৌরিবগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা লান্থোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি মদুদি বিল অসিগী মমাংদা রাজ্য সরকারশিং, তেক্নিকেল ৱার্কশোপশিং অমসুং স্তেকহোল্দর কয়াগা কুপ্না খন্ন-নৈনখি।"
X তা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী শিবরাজ সিংহ চৌহন্না থাগৎপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
"পল্লিবা ৱারোলশিং অসিদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @ChouhanShivrajনা শন্দোক্না তাক্লি মদুদি ভি.বি.-জি.আর.এ.এম.জি. এক্ত, ২০২৫না ইনকম সপোর্ত, এসেৎ শেম্বা, লৌউ-শিংউগী স্তেবিলিতী অমসুং মতম শাংনা খুঙ্গংগী পোত্থোক পুথোকপা অসি ত্রেদ-ওফ অমা ওইনা নত্তনা কন্তিন্যুম অমা ওইনা লৌই।
মহাক্না হায়খি মদুদি বিল অসি মমাংদা রাজ্য সরকারশিং, তেক্নিকেল ৱার্কশোপশিং অমসুং স্তেকহোল্দর ময়ামগী খন্ন-নৈনবগী মতুং ইন্না কুপ্না খন্ন-নৈনখি।"