প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মথুরাদা যমুনা এক্সপ্রেসৱেদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
16 DEC 2025 12:54PM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেসকী মথুরাদা যমুনা এক্সপ্রেসৱেদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ) তগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।
পি.এম.ও না এক্সতা হায়খি;
“উত্তর প্রদেসকী মথুরাদা যমুনা এক্সপ্রেসৱেদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”