য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
হান্নগী য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী সিবরাজ পতিল লৈখিদবদা য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর অমসুং কোওপরেসন মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
চহি কয়াগী শীফমদা, মীয়ামগী থবকশিং মহাক্কী লৌশিং অমসুং থবক্কীদমক মহাক্না কৎথোকপগীদমক পতিল জি মীয়াম্না খঙনৈ
মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি
12 DEC 2025 10:37AM by PIB Imphal
হান্নগী য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী সিবরাজ পতিল লৈখিদবদা য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর অমসুং কোওপরেসন মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহনা হায়খি, হান্নগী য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী সিবরাজ পতিল লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। চহি কয়াগী শীফমদা, মীয়ামগী থবকশিং মহাক্কী লৌশিং অমসুং থবক্কীদমক মহাক্না কৎথোকপগীদমক পতিল জি মীয়াম্না খঙনৈ। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah condoles the demise of former Union Minister Shivraj Patil Chakurkar Ji
With a career spanning several decades, Patil Ji was known for his vast knowledge of public affairs and his dedicated service
Heartfelt condolences to his family members and well-wishers
12 DEC 2025 10:37AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has condoled the demise of former Union Minister Shivraj Patil Chakurkar Ji.
In a post on ‘X’, Union Home Minister Shri Amit Shah said “Saddened by the demise of former Union Minister Shivraj Patil Chakurkar Ji. With a career spanning several decades, Patil Ji was known for his vast knowledge of public affairs and his dedicated service. Heartfelt condolences to his family members and well-wishers.”