গৃহ মন্ত্ৰালয়
প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শিৱৰাজ পাটিল চাকুৰকাৰ জীৰ মৃত্যুত কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ শোক প্ৰকাশ
সমগ্ৰ কৰ্মজীৱনত পাটিল জী ৰাজহুৱা পৰিক্ৰমাৰ বিশাল জ্ঞান আৰু সমৰ্পিত সেৱাৰ বাবে জনাজাত আছিল
তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু শুভাকাংক্ষীসকললৈ গভীৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো
12 DEC 2025 10:37AM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শিৱৰাজ পাটিল চাকুৰকাৰ জীৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, ‘প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শিৱৰাজ পাটিল চাকুৰকাৰ জীৰ মৃত্যুত মৰ্মাহত হৈছো। সমগ্ৰ কৰ্মজীৱনৰ সময়ছোৱাত পাটিল জী ৰাজহুৱা পৰিক্ৰমা সম্পৰ্কে থকা তেওঁৰ বিশাল জ্ঞান আৰু সমৰ্পিত সেৱাৰ বাবে জনাজাত আছিল। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু শুভাকাংক্ষীসকললৈ গভীৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো।’

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah condoles the demise of former Union Minister Shivraj Patil Chakurkar Ji
With a career spanning several decades, Patil Ji was known for his vast knowledge of public affairs and his dedicated service
Heartfelt condolences to his family members and well-wishers
12 DEC 2025 10:37AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has condoled the demise of former Union Minister Shivraj Patil Chakurkar Ji.
In a post on ‘X’, Union Home Minister Shri Amit Shah said “Saddened by the demise of former Union Minister Shivraj Patil Chakurkar Ji. With a career spanning several decades, Patil Ji was known for his vast knowledge of public affairs and his dedicated service. Heartfelt condolences to his family members and well-wishers.”