প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ-টি১৩ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা শংকৰপ্পাক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
25 OCT 2023 10:12PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংজৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ-টি১৩ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে শংকৰাপ্পাক অভিনন্দন জনায়।
তেওঁ কয় যে শংকৰাপ্পাৰ প্ৰদৰ্শন আৰু নিষ্ঠাই দেশৰ প্ৰতিজন নাগৰিকক অনুপ্ৰাণিত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, "এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ-টি১৩ৰ এই আশ্চৰ্যকৰ ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা শংকৰপ্পাক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ অবিশ্বাস্য প্ৰদৰ্শন আৰু সমৰ্পণ আমাৰ সকলোৰে বাবে প্ৰেৰণাৰ উৎস। তেওঁৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছো"।

Prime Minister's Office
PM congratulates Shankarappa for winning silver in men's 1500m-T13 event at Asian Para Games
25 OCT 2023 10:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Shankarappa for winning a silver medal in the men's 1500m-T13 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He said Shankarappa's performance and dedication are an inspiration for every citizen of the nation.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations Shankarappa on this amazing Silver Medal in the Men's 1500m-T13 at the Asian Para Games. His incredible performance and dedication are an inspiration to all of us. All the best for his endeavours ahead."