প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শঙ্করপ্পাবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী 1500m-T13 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 10:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শঙ্করপ্পাবু ঙসি হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী 1500m-T13 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না শঙ্করপ্পাগী পারফোর্মেন্সপু লৈবাক অসিগী ঈরৈচা খুদিংদা ইথিল পীগনি হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"শঙ্করপ্পাবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী 1500m-T13 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী পারফোর্মেন্সনা লৈবাক অসিগী ঈরৈচা খুদিংদা ইথিল পীগনি। মহাক্কী তুংদা লাক্কদবশিংদসু মায় পাকপা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Shankarappa for winning silver in men's 1500m-T13 event at Asian Para Games
25 OCT 2023 10:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Shankarappa for winning a silver medal in the men's 1500m-T13 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He said Shankarappa's performance and dedication are an inspiration for every citizen of the nation.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations Shankarappa on this amazing Silver Medal in the Men's 1500m-T13 at the Asian Para Games. His incredible performance and dedication are an inspiration to all of us. All the best for his endeavours ahead."