Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes Cognizant’s Partnership in Futuristic Sectors
09 DEC 2025 9:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today held a constructive meeting with Mr. Ravi Kumar S, Chief Executive Officer of Cognizant, and Mr. Rajesh Varrier, Chairman & Managing Director.
During the discussions, the Prime Minister welcomed Cognizant’s continued partnership in advancing India’s journey across futuristic sectors. He emphasized that India’s youth, with their strong focus on artificial intelligence and skilling, are setting the tone for a vibrant collaboration that will shape the nation’s technological future.
Responding to a post on X by Cognizant handle, Shri Modi wrote:
“Had a wonderful meeting with Mr. Ravi Kumar S and Mr. Rajesh Varrier. India welcomes Cognizant's continued partnership in futuristic sectors. Our youth's focus on AI and skilling sets the tone for a vibrant collaboration ahead.
@Cognizant
@imravikumars”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফ্যুচরস্তিক ওইবা সেক্তরশিংদা কোগ্নিজেন্তকী পার্তনরশিপবু তরাম্না ওকখ্রে
09 DEC 2025 9:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কোগ্নিজেন্তকী চীফ ইগজিক্যুতিব ওফিসর, শ্রী রবি কুমার এস., অমসুং চেয়রমেন অমসুং মেনেজিং দাইরেক্তর, শ্রী রাজেশ ভেরিয়রগা কন্সত্রক্তিব ওইবা মীফম অমা পাংথোকখ্রে।
খন্ন-নৈনবগী মনুংদা, প্রধান মন্ত্রীনা ফ্যুচরিস্তিক ওইবা সেক্তরশিংদা ভারতকী খোঙচৎখুমাং চাউশিনহনবদা কোগ্নিজেন্তকী পার্তনরশিপ অসিবু তরাম্না ওকখি। ভারতকী নহারোলশিংনা আর্তিফিসিয়েল ইন্তেলিজেন্স অমসুং স্কিলিংদা অকনবা মীৎয়েং চংদুনা লৈবাক অসিগী তেক্নোলোজীগী ওইবা তুংলমচৎ শেমগদবা য়াম্না নুংঙাইরবা কোলাবোরেসন অমগীদমক মশক তাক্লি হায়না মহাক্না য়াম্না মরুওইনা পনখি।
কোগ্নিজেন্ত হেন্দলনা Xতা থাংগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা অসুম্না ইখি:
“শ্রী রবি কুমার এস. অমসুং শ্রী রাজেশ ভেরিয়রগা য়াম্না নুংঙাইরবা মীফম মীফম অমা পাংথোকখ্রে। ভারতনা কোগ্নিজেন্তকী তুংলমচৎকী সেক্তরশিংদা মখা তানা শরুক য়ামিন্নবগীদমক থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐখোয়গী নহারোলশিংনা AI অমসুং স্কিলিংদা মীৎয়েং থম্বা অসিনা তুংদা য়াম্না য়াইফরবা কোলাবোরেসন অমগীদমক লম্বী শেম্লি।
@Cognizant
@imravikumars”