প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা রাইপুরদা দি.জি.পি/আই.জি.পি কনফরেন্স হৌখ্রে
29 NOV 2025 8:24PM by PIB Imphal
ঙসি রাইপুরদা পুলিসকী দিরেক্তর জেনেরেলশিং অমসুং ইন্সপেক্তর জেনেরেলগী মীফমগী অহানবা নুমিত্ত প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌখ্রে। মীফম অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মীফম অসিদা ভারতকী সেকুরিত সিষ্টেমগী তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা মমুৎ তানা খন্ন-নৈনখ্রে। লৈবাক্কী সেকুরিতিগী লমদা খ্বাইদগী ফবা থবকশিং অমসুং অনৌবা থবকশিং খন্ননবগী মরুওইবা মফম অমা ফোরম অসিনা ওইরে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাইপুরদা দি.জি.পি/আই.জি.পি কনফরেন্সগী অহানবা নুমিত্ত ভারতকী সেকুরিত সিষ্টেমগী তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা মমুৎ তানা খন্ন-নৈনখ্রে। লৈবাক্কী সেকুরিতিগী লমদা খ্বাইদগী ফবা থবকশিং অমসুং অনৌবা থবকশিং খন্ননবগী মরুওইবা মফম অমা ফোরম অসিনা ওইরে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister chairs DGP/IGP Conference in Raipur
29 NOV 2025 8:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi chaired the first day of the Conference of Directors General and Inspectors General of Police in Raipur today. He remarked that the conference witnessed extensive deliberations on different aspects of India’s security system. Prime Minister underscored that this forum serves as a vital platform to share best practices and innovations in the field of national security.
In a post on X, Shri Modi said:
“The first day of the DGP/IGP Conference in Raipur witnessed extensive deliberations on different aspects of India’s security system. This is a great forum to share best practices and innovations in this field.”