প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰায়পুৰত ডিজিপি/আইজিপি সন্মিলনত অধ্যক্ষতা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 NOV 2025 8:24PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰায়পুৰত অনুষ্ঠিত আৰক্ষী সঞ্চালক প্ৰধান আৰু মহাপৰিদৰ্শক সন্মিলনৰ উদ্বোধনী অনুষ্ঠানত অধ্যক্ষতা কৰে। তেওঁ কয় যে এই সন্মিলনত ভাৰতৰ নিৰাপত্তা ব্যৱস্থাৰ বিভিন্ন দিশৰ ওপৰত বিস্তৃত আলোচনাৰ সাক্ষী হয়। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দৃঢ়তাৰে কয় যে এই মঞ্চই ৰাষ্ট্ৰীয় সুৰক্ষাৰ ক্ষেত্ৰত উত্তম পদ্ধতি আৰু উদ্ভাৱনসমূহ শ্বেয়াৰ কৰাৰ বাবে এক গুৰুত্বপূৰ্ণ মঞ্চ হিচাপে কাম কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়;
“ৰায়পুৰত অনুষ্ঠিত ডিজিপি/আইজিপি সন্মিলনৰ প্ৰথম দিনটোত ভাৰতৰ নিৰাপত্তা ব্যৱস্থাৰ বিভিন্ন দিশৰ ওপৰত বিস্তৃত আলোচনাৰ সাক্ষী হও।এই ক্ষেত্ৰত উত্তম পদ্ধতি আৰু উদ্ভাৱনসমূহ শ্বেয়াৰ কৰাৰ বাবে এইখন এক ডাঙৰ মঞ্চ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister chairs DGP/IGP Conference in Raipur
29 NOV 2025 8:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi chaired the first day of the Conference of Directors General and Inspectors General of Police in Raipur today. He remarked that the conference witnessed extensive deliberations on different aspects of India’s security system. Prime Minister underscored that this forum serves as a vital platform to share best practices and innovations in the field of national security.
In a post on X, Shri Modi said:
“The first day of the DGP/IGP Conference in Raipur witnessed extensive deliberations on different aspects of India’s security system. This is a great forum to share best practices and innovations in this field.”