প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টকিঅ'ত অনুষ্ঠিত ২৫ সংখ্যক গ্ৰীষ্মকালীন বধিৰ অলিম্পিক, ২০২৫-ত অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে ভাৰতীয় বধিৰ অলিম্পিয়ানসকলক অভিনন্দন জনায়
27 NOV 2025 5:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি টকিঅ’ত অনুষ্ঠিত ২৫ সংখ্যক গ্ৰীষ্মকালীন বধিৰ অলিম্পিক, ২০২৫-ত অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে ভাৰতৰ বধিৰ অলিম্পিয়ানসকলক আন্তৰিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
৯ টা স্বৰ্ণকে প্ৰমুখ্য কৰি ২০ টা ঐতিহাসিক সৰ্বাধিক পদকেৰে আমাৰ খেলুৱৈসকলে পুনৰবাৰ দৃঢ়তা আৰু নিষ্ঠাৰে অসাধাৰণ ফলাফল লাভ কৰিব পৰা দৃষ্টান্ত দাঙি ধৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰতিজন খেলুৱৈ, প্ৰশিক্ষক আৰু সহায়ক কৰ্মচাৰীকে তেওঁলোকৰ নিৰন্তৰ প্ৰচেষ্টা আৰু দায়বদ্ধতাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে। তেওঁ কয় যে তেওঁলোকৰ এই কৃতিত্বৰ বাবে সমগ্ৰ ৰাষ্ট্ৰ আজি গৌৰৱান্বিত। এই সাফল্যই ভাৰতক বিশ্বৰ মঞ্চত উজলাই তুলিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত এইদৰে লিখিছেঃ
“টকিঅ’ত অনুষ্ঠিত ২৫ সংখ্যক গ্ৰীষ্মকালীন বধিৰ অলিম্পিক, ২০২৫-ত অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে ভাৰতৰ বধিৰ অলিম্পিয়ানসকলক আন্তৰিক অভিনন্দন জনাইছো। ৯ টা স্বৰ্ণকে প্ৰমুখ্য কৰি ২০ টা ঐতিহাসিক সৰ্বাধিক পদকেৰে আমাৰ খেলুৱৈসকলে পুনৰবাৰ দৃঢ়তা আৰু নিষ্ঠাৰে অসাধাৰণ ফলাফল লাভ কৰিব পৰা দৃষ্টান্ত দাঙি ধৰিছে। প্ৰতিজন খেলুৱৈ, প্ৰশিক্ষক আৰু সহায়ক কৰ্মচাৰীৰে শলাগ লৈছো। আপোনালোকৰ সাফল্যই সমগ্ৰ ৰাষ্ট্ৰক গৌৰৱান্বিত কৰিছে!”

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Indian Deaflympians on extraordinary performance at 25th Summer Deaflympics 2025 in Tokyo
27 NOV 2025 5:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended his heartiest congratulations to India’s Deaflympians, today, for their extraordinary performance at the 25th Summer Deaflympics 2025 held in Tokyo.
With a historic best-ever medal tally of 20 medals, including 9 Golds, our athletes have once again proven that determination and dedication can lead to outstanding results.
The Prime Minister complimented every athlete, coach, and support staff for their relentless efforts and commitment. He said that the entire nation is proud of their achievements, which have brought glory to India on the global stage.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Heartiest congratulations to our Deaflympians for their extraordinary performance at the 25th Summer Deaflympics 2025 in Tokyo. With a historic best-ever medal tally of 20 medals including 9 Golds, our athletes have once again proven that determination and dedication can lead to outstanding results. Compliments to every athlete, coach and support staff. The entire nation is proud of you all!”