Prime Minister's Office
PM shares an article reflecting on the journey of our nation’s Constitution
26 NOV 2025 1:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article reflecting on the journey of our nation’s Constitution, shaped by the Constituent Assembly and enriched by the aspirations of crores of Indians. Shri Modi emphasised that the Constitution serves as an ideal guide to take India forward as an Aatmanirbhar and self-confident Viksit Bharat by 2047.
Responding to a post by Speaker of the Lok Sabha, Shri Om Birla on X, the PMO India handle said:
“In this insightful article, Honourable Lok Sabha Speaker Shri @ombirlakota reflects on the journey of our nation’s Constitution, shaped by the Constituent Assembly and enriched by the aspirations of crores of Indians.
He highlights that the Constitution serves as an ideal guide to take India forward as an Aatmanirbhar and self-confident Viksit Bharat by 2047.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী সংবিধানগী খোঙচৎ হন্না নীংশিংখ্রে
26 NOV 2025 1:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী সংবিধানগী খোঙচৎ, কন্সতিত্যুএন্ত এসেমব্লীনা শেমখিবা অমসুং ভারত মচা করোর কয়াগী অপাম্বনা মপাঙ্গল হাপখিবগী ৱারী পল্লদুনা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। ২০৪৭ ফাওবদা ভারতপু আত্মনির্ভর অমসুং মশা-মরোমদোম থাজবা লৈবা বিক্সিত ভারত অমা মাংলোমদা পুখৎনবগীদমক্তা সংবিধান অসিনা অফবা লমজিং-লমতাক পীবীরি হায়না শ্রী মোদীনা থমখি।
লোক সভাগী স্পিকর, শ্রী ওম বির্লানা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা পি.এম.ও. ইন্দিয়া হেন্দলনা হায়খি:
"কুপ্না ইরবা আর্তিকল অসিদা লোক সভাগী অথোইবা স্পিকর শ্রী @ombirlakota না সংবিধানগী এসেমব্লীনা শেমখিবা অমসুং ভারত মচা কোতি কয়াগী অপাম্বনা মপাঙ্গল কনখৎহনখিবা ঐখোয়গী লৈবাক্কী সংবিধানগী খোঙচৎ অদুগী মতাংদা খংহল্লি।
মহাক্না হায়খি মদুদি ২০৪৭ ফাওবদা ভারতপু আত্মনির্ভর অমসুং মশা-মরোমদোম থাজবা লৈরবা বিক্সিত ভারত অমা ওইহন্নবগীদমক্তা সংবিধান অসিনা অফবা লমজিং-লমতাক পীবীরি।