Prime Minister's Office
Shri Berjis Desai meets Prime Minister; presents a copy of his book
18 NOV 2025 7:10PM by PIB Delhi
Noted lawyer Shri Berjis Desai met the Prime Minister, Shri Narendra Modi, today in New Delhi. During the meeting, Shri Desai presented a copy of his book to the Prime Minister.
The Prime Minister wrote on X;
“Delighted to meet noted lawyer Shri Berjis Desai Ji and receive a copy of his book.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ବର୍ଜିସ୍ ଦେଶାଇ, ନିଜ ପୁସ୍ତକର ଏକ କପି ଭେଟି ଦେଲେ
18 NOV 2025 7:10PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରସିଦ୍ଧ ଆଇନଜୀବୀ ଶ୍ରୀ ବର୍ଜିସ୍ ଦେଶାଇ ଆଜି ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି । ସାକ୍ଷାତ ସମୟରେ ଶ୍ରୀ ଦେଶାଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ପୁସ୍ତକର ଏକ କପି ଭେଟି ଦେଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ପ୍ରଖ୍ୟାତ ଆଇନଜୀବୀ ଶ୍ରୀ ବର୍ଜିସ୍ ଦେଶାଇ ଜୀଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତ କରି ଏବଂ ତାଙ୍କ ପୁସ୍ତକର ଏକ କପି ପାଇ ଖୁସି ହେଲି ।”
https://x.com/narendramodi/status/1990765807933272564?s=46&t=lYim83Rgu8iRwsKYYY93XA