Prime Minister's Office
Shri Berjis Desai meets Prime Minister; presents a copy of his book
18 NOV 2025 7:10PM by PIB Delhi
Noted lawyer Shri Berjis Desai met the Prime Minister, Shri Narendra Modi, today in New Delhi. During the meeting, Shri Desai presented a copy of his book to the Prime Minister.
The Prime Minister wrote on X;
“Delighted to meet noted lawyer Shri Berjis Desai Ji and receive a copy of his book.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী বেরজিস দেসাইনা প্রধানমন্ত্রীগা উন্নখ্রে; মহাক্কী লাইরিক কোপী অমা খুদোল তমখ্রে
18 NOV 2025 7:10PM by PIB Imphal
মীয়াম্না মশক খংনরবা উকীল শ্রী বেরজিস দেসাইনা ঙসি প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উন্নখ্রে। উন্নবা মতম অসিদা শ্রী দেসাইনা প্রধানমন্ত্রীদা মহাক্কী লাইরিক কোপী অমা খুদোল তমখি।
প্রধানমন্ত্রীনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা ইখিবদা;
“মীয়াম্না মশক খংনরবা উকীল শ্রী বেরজিস দেসাইগা উন্নজবা অমদি মহাক্কী লাইরিক অমা ফংজবা অসি য়াম্না নুংঙাই।”