প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশ্ব এথলেটিকছ চেম্পিয়নশ্বিপত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে নীৰজ চোপ্ৰাক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
28 AUG 2023 7:49AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশ্ব এথলেটিকছ চেম্পিয়নশ্বিপত সোণৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে নীৰজ চোপ্ৰাক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত কৈছে;
‘প্ৰতিভাৱান @Neeraj_chopra1 ই উৎকৃষ্টতাৰ উদাহৰণ দিছে। তেওঁৰ নিষ্ঠা, নিখুঁততা আৰু উৎসাহে তেওঁক কেৱল এথলেটিকছৰ চেম্পিয়নেই নহয়, সমগ্ৰ ক্ৰীড়া জগতত অতুলনীয় উৎকৃষ্টতাৰ প্ৰতীক কৰি তুলিছে। বিশ্ব এথলেটিকছ চেম্পিয়নশ্বিপত স্বৰ্ণ জয় কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো’।

Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Chopra for winning the Gold at the World Athletics Championships
28 AUG 2023 7:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Neeraj Chopra for winning the Gold at the World Athletics Championships.
The Prime Minister said in a X post;
“The talented @Neeraj_chopra1 exemplifies excellence. His dedication, precision and passion make him not just a champion in athletics but a symbol of unparalleled excellence in the entire sports world. Congrats to him for winning the Gold at the World Athletics Championships.”