প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নীরাজ চোপ্রা থাগৎখ্রে
28 AUG 2023 7:49AM by PIB Imphal
ৱার্ল্দ এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নীরাজ চোপ্রা থাগৎখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হৈথোই-শিংথোইবা @Neeraj_chopra1 মতিক মগুন উৎখ্রে। মহাক্কী কৎথোকপা, চপ চানা থবক তৌবা ঙম্বা অমসুং পামজবা অদুনা এথলেতিক্সতা মহাক শুপ্নগী চেম্পিয়ন অমা ওইবতা নত্তনা শান্নবগী তাইবংদা লাম্বা লৈতনা ফবগী খুদম অমা ওইরে। ৱার্ল্দ এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ফংলকপদা মহাক থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Chopra for winning the Gold at the World Athletics Championships
28 AUG 2023 7:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Neeraj Chopra for winning the Gold at the World Athletics Championships.
The Prime Minister said in a X post;
“The talented @Neeraj_chopra1 exemplifies excellence. His dedication, precision and passion make him not just a champion in athletics but a symbol of unparalleled excellence in the entire sports world. Congrats to him for winning the Gold at the World Athletics Championships.”