প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন পেরা গেম্সতা উৎখিবা ভারতকী শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্সকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
28 OCT 2023 11:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা ভারতনা মেদল 111 ফংখিবা শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্সকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা শান্নরোয়শিংগী হনবা লৈতবা দেদিকেসন অমসুং লম্বা লৈত্রবা থৌনা অদু থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“এসিয়ন পেরা গেম্সতা ভারতকী শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্সনা লৈবাক অসিবু নুংঙাইবা পোকহনখ্রে! ঐহাক্না ঐখোয়গী মশক থোকপা শান্নরোয়শিংনা রেকোর্দ থুগাইদুনা মেদল 111 ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মসিগী মাইপাকপা অসি ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী হনবা লৈতবা দেদিকেসন অমসুং লম্বা লৈত্রবা থৌনাগী খুদম অমনি।”

Prime Minister's Office
PM lauds India’s extraordinary performance at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded India’s extraordinary performance at Asian Para Games with the medal tally of 111. Shri Modi hailed the unwavering dedication and indomitable spirit of the athletes.
The Prime Minister posted on X:
“India's extraordinary performance at the Asian Para Games has left the nation thrilled! I congratulate our remarkable athletes for bringing home a record-breaking 111 medals. This achievement is a testament to the unwavering dedication and indomitable spirit of our athletes.”