ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ ପାରା କ୍ରୀଡ଼ାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଚ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବା କିଷନ ଗଙ୍ଗୋଲି, ଆର୍ଯ୍ୟନ ଯୋଶୀ ଓ ସୋମେନ୍ଦ୍ରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 OCT 2023 8:44PM by PIB Bhubaneswar
ଆଜି ହାଙ୍ଗଝୋ ଏସୀୟ ପାରା କ୍ରୀଡ଼ାରେ ପୁରୁଷ ଚେସ୍ ବି୨ ବର୍ଗ ଟିମ୍ ରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା କିଷନ ଗାଙ୍ଗୋଲି, ଆର୍ଯ୍ୟନ ଯୋସୀ ଓ ସୋମେନ୍ଦ୍ରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ପୁରୁଷ ଚେସ୍ ବିଟୁ ବର୍ଗ ଟିମ୍ ରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବା କିଷନ ଗାଙ୍ଗୋଲି, ଆର୍ଯ୍ୟନ ଯୋଶୀ ଓ ସୋମେନ୍ଦ୍ରଙ୍କୁ ବହୁତ ବହୁତ ଅଭିନନ୍ଦନ। ସେମାନଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ପାଇଁ ଶୁଭକାମନା।"
ପୁରୁଷ ଚେସ୍ ବିଟୁ ବର୍ଗ ଟିମ୍ ରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବା କିଷନ ଗାଙ୍ଗୋଲି, ଆର୍ଯ୍ୟନ ଯୋଶୀ ଓ ସୋମେନ୍ଦ୍ରଙ୍କୁ ବହୁତ ବହୁତ ଅଭିନନ୍ଦନ। ସେମାନଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ପାଇଁ ଶୁଭକାମନା pic.twitter.com/H3AZnWJyxo
-Narendra Modi (@narendramodi) October 28, 2023

Prime Minister's Office
PM congratulates Kishan Gangoli, Aryan Joshi, Somendra for winning bronze in chess at Asian Para Games
28 OCT 2023 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Kishan Gangoli, Aryan Joshi and Somendra for winning a bronze medal in the men's chess B2 category team at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Huge Congratulations to Kishan Gangolli, Aryan Joshi, and Somendra for securing the Bronze Medal in Men's Chess B2 Category Team. Best wishes to them for their future endeavours."