প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক কিসন গঙ্গোলী, অর্য়ান জোসী, সোমেন্দ্রগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
28 OCT 2023 8:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হাংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী চেস বি২ কেতগরী তীমদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক কিসন গঙ্গোলী, আর্য়ন জোসী অমদি সোমেন্দ্রগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“কিসন গঙ্গোলী, আর্য়ন জোসী অমদি সোমেন্দ্রগী মফমদা মফমদা এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী চেস বি২ কেগতরী তীমদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। মখোয়গী তুংগী লম্বীদা অফবতা ওইরসনু হায়না য়াইফ পাউজেল পীজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Kishan Gangoli, Aryan Joshi, Somendra for winning bronze in chess at Asian Para Games
28 OCT 2023 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Kishan Gangoli, Aryan Joshi and Somendra for winning a bronze medal in the men's chess B2 category team at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Huge Congratulations to Kishan Gangolli, Aryan Joshi, and Somendra for securing the Bronze Medal in Men's Chess B2 Category Team. Best wishes to them for their future endeavours."