Prime Minister's Office
Prime Minister expresses Gratitude for Bhutan’s Gesture of Solidarity Following Delhi Incident
11 NOV 2025 3:01PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi expressed heartfelt gratitude to the people of Bhutan for their moving gesture of solidarity with India during the programme commemorating the 70th birthday of His Majesty The Fourth King of Bhutan. In the wake of the tragic incident in Delhi, the people of Bhutan offered a unique prayer for the victims and their families. The Prime Minister acknowledged this profound act of compassion and unity, stating, “I will never forget this gesture.”
In a post on X, he wrote:
"At the programme to mark the 70th birthday of His Majesty the Fourth King, the people of Bhutan expressed solidarity with the people of India in the wake of the blast in Delhi through a unique prayer. I will never forget this gesture."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিল্লীগী থৌদোক মতুংদা ভুতাননা উৎখিবা অমত্তা ওইনা লেপ্পগী মতৌ অদুগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
11 NOV 2025 3:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভুতানগী মরিশুবা নিংথৌ হিস মেজেস্তীগী 70শুবা মপোক কুমওনগী থৌরমদা ভারতকা লোয়ননা অমত্তা ওইনা লেপ্পগী মতৌ উৎলকপগীদমক ভুতানগী মীয়ামদা থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। দিল্লীদা থোকখিবা নুংঙাইতবা থৌদোক অদুগী মতুংদা ভুতানগী মীয়াম্না অৱাবা তারবশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংগীদমক অখন্নবা থৌনি-থৌরম অমা পাংথোকখি। মীনুংশি লৈবা অমসুং অমত্তা ওইবগী ৱাখল্লোনগী থৌওং অসিবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎলদুনা মহাক্না হায়খি, "ঐহাক্না মসিগী মতৌ অসিবু কৈদৌঙৈদসু কাওরোই।"
Xতা তৌখিবা মহাক্কী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“হিস মেজেস্তী মরিশুবা নিংথৌগী 70শুবা মপোক কুমওনগী থৌরমদা, ভুতানগী মীয়াম্না দিল্লীদা থোকখিবা ব্লাস্ত অদুগী মতুংদা ভারতকী মীয়ামগা লোয়ননা লেপ্পী হায়না অখন্নবা থৌরম অমা পাংথোক্তুনা ফোংদোকখি। ঐহাক্না মসিগী মতৌ অসিবু কৈদৌঙৈদসু কাওরোই।”