প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন গেম্সতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ৱিমেন স্ক্বাশ তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 SEP 2023 8:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন গেম্সতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক ৱিমেন স্ক্বাশ তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা দিপিকা পাল্লিকাল, জোশনা চিনাপ্পা, অনহাৎ সিংহ অমসুং তনভী মসিগী মাইপাকপা অসিগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী স্ক্বাশ নুপীগী তীমনা এসিয়ন গেম্সতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা নুংঙাইবা ফাওই। ঐহাক্না @DipikaPallikal, @joshnachinappa, @Anahat_Singh13 অমসুং তনভীবু মখোয়না হোৎনখিবা অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকচরি। ঐহাক্না মখোয়গী তুংগী থবকশিংদা খ্বাইদগী ফবা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM cheers Women's Squash Team on winning Bronze Medal in Asian Games
29 SEP 2023 8:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised Women's Squash Team on winning Bronze Medal in Asian Games. Shri Modi congratulated Dipika Pallikal, Joshna Chinappa, Anahat Singh and Tanvi for this achievement.
In a X post, PM said;
“Delighted that our Squash Women's Team has won the Bronze Medal in Asian Games. I congratulate @DipikaPallikal, @joshnachinappa, @Anahat_Singh13 and Tanvi for their efforts. I also wish them the very best for their future endeavours.”