প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং মালদীপ্সকী রাস্ত্রপতিনা মালদীপ্সকী ঙাকশেল মন্ত্রালয়গী বিল্দিং পুন্না শঙ্গাখ্রে
25 JUL 2025 8:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং মালদীপ্সকী রাস্ত্রপতি ঐচ. ই. দোক্তর মোহমদ মুইজ্জুনা ঙসি মালেদা মালদীপ্সকী স্তেত-ওফ-দি-আর্ত ওইবা ঙাকশেল মন্ত্রালয় (MoD)গী বিল্দিং পুন্না শঙ্গাখ্রে।
ভারত মহাসাগর মগুন হন্থহল্লিবা মথোল তরা-মাথোইগী বিল্দিং অসি লৈবাক অনিগী মরক্তা ঙাকশেল অমসুং সেক্যুরিতীগী লমদা মতম শাংনা লৈরক্লবা তেংবাং পীনবগী খুদম অমনি।
MoD বিল্দিং অসি ভারতকী শেলগী তেংবাংগা লোয়ননা শাখ্রে অমসুং মসিনা মালদীপ্সকী দিফেন্স অমসুং লো এনফোর্সমেন্ত ওথোরিতীশিংগী তৌবা ঙম্বশিং হেনগৎহনবদা মতেং পাংগনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister and President of Maldives jointly inaugurate the Ministry of Defence building of Maldives
25 JUL 2025 8:43PM by PIB Delhi
​Prime Minister Shri Narendra Modi and the President of Maldives, H. E. Dr. Mohamed Muizzu, jointly inaugurated today the state-of-the-art Ministry of Defence (MoD) building of Maldives in Male.
Overlooking the Indian Ocean, the eleven-storey building is a symbol of the strong and long-standing defence and security cooperation between the two countries.
The MoD building has been constructed with India's financial assistance and will contribute towards enhancing the capabilities of the defence and law enforcement authorities of Maldives.