প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফি়ডে বিশ্ব জুনিয়ৰ ৰেপিড দবা চেম্পিয়নশ্বিপত বিজয়ী ৰৌণাক সাধৱানীক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
14 OCT 2023 1:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৩ চনৰ ফিডে বিশ্ব জুনিয়ৰ ৰেপিড দবা চেম্পিয়নশ্বিপত ৰৌণাক সাধৱানীক ঐতিহাসিক বিজয়ৰ বাবে অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিলে;
“ফি়ডে বিশ্ব জুনিয়ৰ ৰেপিড দবা চেম্পিয়নশ্বিপ ২০২৩ত উল্লেখযোগ্য জয়ৰ বাবে @sadhwani2005 ক অভিনন্দন জনাইছোঁ!
তেওঁৰ কৌশলগত মেধা আৰু দক্ষতাই বিশ্বক আচৰিত কৰি তোলাৰ লগতে দেশবাসীক গৌৰৱান্বিত কৰিছে।
তেওঁ নিজৰ ব্যতিক্ৰমী কৃতিত্বৰে আমাৰ দেশৰ যুৱক-যুৱতীসকলক অনুপ্ৰাণিত কৰি যাওক। তেওঁৰ উজ্জ্বল ভৱিষ্যত কামনা কৰিলোঁ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Raunak Sadhwani on victory at the FIDE World Junior Rapid Chess Championship
14 OCT 2023 1:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Raunak Sadhwani on the remarkable victory at the FIDE World Junior Rapid Chess Championship 2023.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @sadhwani2005 on the remarkable victory at the FIDE World Junior Rapid Chess Championship 2023!
His strategic brilliance and skills have left the world in awe and made the nation proud.
May he keep inspiring the youth of our country with his exceptional achievements. Best wishes for his future endeavours.”