Prime Minister's Office
PM congratulates Raunak Sadhwani on victory at the FIDE World Junior Rapid Chess Championship
14 OCT 2023 1:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Raunak Sadhwani on the remarkable victory at the FIDE World Junior Rapid Chess Championship 2023.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @sadhwani2005 on the remarkable victory at the FIDE World Junior Rapid Chess Championship 2023!
His strategic brilliance and skills have left the world in awe and made the nation proud.
May he keep inspiring the youth of our country with his exceptional achievements. Best wishes for his future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফাইদ ৱার্ল্দ জুনিয়র চেম্পিয়নশিপ্তা মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রাওনক সাধৱানি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 OCT 2023 1:55PM by PIB Imphal
ফাইদ ৱার্ল্দ জুনিয়র চেম্পিয়নশিপ ২০২৩ মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাওনক সাধৱানি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ফাইদ ৱার্ল্দ জুনিয়র চেম্পিয়নশিপ ২০২৩ মাইপাকপদা @sadhwani2005 থাগৎপা ফোঙদোকচরি!
মহাক্কী লাল্লোং হৈবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা মালেম অসি অঙকপা পোকহনখ্রে অমসুং লৈবাক অসি চাউথোকচবা পোকহল্লে।
মহাক্কী অখন্নবা মাইপাকপা অসিনা মহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক্কী নহারোলশিং ইথিল পীবা ওইরসনু। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।