প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আৰ্জেণ্টিনাৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভৰ বাবে জাভিয়েৰ মাইলিক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
20 NOV 2023 5:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আৰ্জেণ্টিনাৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰাৰ বাবে জাভিয়েৰ মিলিক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়,
ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভৰ বাবে @JMileiক অভিনন্দন জনাইছো। ভাৰত-আৰ্জেণ্টিনাৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্বৰ বৈচিত্ৰ আৰু সম্প্ৰসাৰণৰ বাবে আপোনাৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Javier Milei for winning Argentina’s presidential election
20 NOV 2023 5:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Javier Milei for winning Argentina’s presidential election.
In a X post, the Prime Minister said;
“Congratulations @JMilei for the victory in the Presidential elections. Look forward to working closely with you to diversify and expand India-Argentina strategic partnership.”