প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আর্জেন্তিনাগী রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা জেবিয়র মিলৈ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
20 NOV 2023 5:00PM by PIB Imphal
আর্জেন্তিনাগী রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জেবিয়র মিলৈ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মাইপাকপদা @Jmilei থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। ভারত-আর্জেন্তিনা স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ পাংথোক-চাউথোক্নবা অদোমগা লোয়ননা থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Javier Milei for winning Argentina’s presidential election
20 NOV 2023 5:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Javier Milei for winning Argentina’s presidential election.
In a X post, the Prime Minister said;
“Congratulations @JMilei for the victory in the Presidential elections. Look forward to working closely with you to diversify and expand India-Argentina strategic partnership.”