প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইচিচি মহিলা ক্ৰিকেট বিশ্বকাপ, ২০২৫ত বিজয়ৰ বাবে ভাৰতীয় দলক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
03 NOV 2025 6:14AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আইচিচি মহিলা ক্ৰিকেট বিশ্বকাপ ২০২৫ৰ ফাইনেলত দৰ্শনীয় জয়ৰ বাবে ভাৰতীয় দলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়।
‘আইচিচি মহিলা ক্ৰিকেট বিশ্বকাপ ২০২৫ৰ ফাইনেলত ভাৰতীয় দলে দৰ্শনীয় বিজয় সাব্যস্ত কৰিলে।ফাইনেলত তেওঁলোকৰ প্ৰদৰ্শনত অতি দক্ষতা আৰু আত্মবিশ্বাস পৰিস্ফূট হৈছে। সম্পূৰ্ণ প্ৰতিযোগিতাখনত দলটোৱে ব্যতিক্ৰমী দলীয় মনোভাৱ আৰু দৃঢ়তা প্ৰদৰ্শন কৰে। আমাৰ খেলুৱৈসকলক অভিনন্দন জনালোঁ।এই ঐতিহাসিক জয়ে ভৱিষ্যতৰ চেম্পিয়নসকলক ক্ৰীড়াৰ প্ৰতি আগ্ৰহ বৃদ্ধিত প্ৰেৰণা যোগাব।
#WomensWorldCup2025”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian team on winning ICC Women’s Cricket World Cup 2025
03 NOV 2025 6:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian team on their spectacular win in the ICC Women’s Cricket World Cup 2025 Finals.
In a post on X, the Prime Minister said:
“A spectacular win by the Indian team in the ICC Women’s Cricket World Cup 2025 Finals. Their performance in the final was marked by great skill and confidence. The team showed exceptional teamwork and tenacity throughout the tournament. Congratulations to our players. This historic win will motivate future champions to take up sports.
#WomensWorldCup2025”