Prime Minister's Office
PM congratulates Indian team on winning ICC Women’s Cricket World Cup 2025
03 NOV 2025 6:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian team on their spectacular win in the ICC Women’s Cricket World Cup 2025 Finals.
In a post on X, the Prime Minister said:
“A spectacular win by the Indian team in the ICC Women’s Cricket World Cup 2025 Finals. Their performance in the final was marked by great skill and confidence. The team showed exceptional teamwork and tenacity throughout the tournament. Congratulations to our players. This historic win will motivate future champions to take up sports.
#WomensWorldCup2025”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইন্দিয়ন তীমনা ICC ৱুমেন্স ক্রিকেৎ ৱার্ল্দ কপ 2025 থোইরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
03 NOV 2025 6:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ICC ৱুমেন্স ক্রিকেৎ ৱার্ল্দ কপ 2025 ফাইনেল্সতা মখোয়না শীংথনীংঙাই ওইনা থোইরকপদা ইন্দিয়ন তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ICC ৱুমেন্স ক্রিকেৎ ৱার্ল্দ কপ 2025 ফাইনেল্সতা ইন্দিয়ন তীমনা শীংথনীংঙাই ওইনা থোইখ্রে। ফাইনেলদা উৎখিবা মখোয়গী পরফোর্মেন্স অসিনা ফজবা স্কিল অমসুং কনফিদেন্স উৎখি। তীম অসিনা তোর্নামেন্ত চুপ্পদা থোইদোক হেন্দোকপা তীমৱার্ক অমসুং কন্না হোৎনবা অদু উৎখি। ঐখোয়গী প্লেয়রশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মসিগী পুৱারী ওইরবা মায় পাকপা অসিনা তুংগী চেম্পিয়নশিংদা স্পোর্তস শান্ননীংনবা ইথিল পীরগনি।
#WomensWorldCup2025”