প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী খ্বাইদগী লুম্বা কম্ম্যুনিকেসন সেতলাইৎ CMS-03 মায়পাক্না লোঞ্চ তৌখিবদা ISROদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
02 NOV 2025 7:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ন স্পেস রিসর্চ ওর্গনাইজেসন (ISRO)দা ভারতকী খ্বাইদগী লুবা কম্ম্যুনিকেসন সেতলাইৎ, CMS-03 মায় পাক্না লোঞ্চ তৌবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ঐখোয়গী স্পেস সেক্তরনা ঐখোয়বু চাউথোকচবা পোকহল্লি!
ভারতকী খ্বাইদগী লুবা কম্ম্যুনিকেসন সেতলাইৎ, CMS-03 মায়পাক্না লোঞ্চ তৌবগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।
ঐখোয়গী স্পেস সাইন্তিস্তশিংনা শক্তি পীদুনা ঐখোয়গী স্পেস সেক্তর অসি এক্সলেন্স অমসুং ইন্নোবেসনগা থাক মান্নবা ওইরক্লিবা অসি থাগৎনিংঙাইনি। মখোয়গী মায়পাকপশিংনা লৈবাক অসিগী চাউখৎ থৌরাংদা মতেং পাংলি অমসুং মশিং লাকঙমদ্রবা মীওই কয়াগী পুন্সিদা শক্তি পীরি।
@isro”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates ISRO on the successful launch of India’s heaviest communication satellite CMS-03
02 NOV 2025 7:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Space Research Organisation (ISRO) on the successful launch of India’s heaviest communication satellite, CMS-03.
In a post on X, the Prime Minister said:
“Our space sector continues to make us proud!
Congratulations ISRO on the successful launch of India’s heaviest communication satellite, CMS-03.
Powered by our space scientists, it is commendable how our space sector has become synonymous with excellence and innovation. Their successes have furthered national progress and empowered countless lives.
@isro”