প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ সকলোতকৈ গধুৰ যোগাযোগ উপগ্ৰহ চিএমএছ-০৩ ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে ইছৰ’ক অভিনন্দন জনায়
02 NOV 2025 7:24PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ সকলোতকৈ গধুৰ যোগাযোগ উপগ্ৰহ চিএমএছ-০৩ ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে ভাৰতীয় মহাকাশ গৱেষণা সংস্থা (ISRO)-ক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়ঃ
“আমাৰ মহাকাশ খণ্ডই আমাক গৌৰৱান্বিত কৰি আহিছে!
ভাৰতৰ সকলোতকৈ গধুৰ যোগাযোগ উপগ্ৰহ চিএমএছ-০৩ ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে ইছৰ’ক অভিনন্দন জনালোঁ।
আমাৰ মহাকাশ বিজ্ঞানীসকলে চালিত কৰা আমাৰ মহাকাশ খণ্ডটো উৎকৃষ্টতা আৰু উদ্ভাৱনৰ প্ৰতিৰূপ হৈ পৰা দৃষ্টান্ত প্ৰশংসনীয়। তেওঁলোকৰ সফলতাই ৰাষ্ট্ৰীয় অগ্ৰগতিক অধিক আগুৱাই নিছে আৰু অগণন জীৱনক শক্তিশালী কৰিছে।
@isro”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates ISRO on the successful launch of India’s heaviest communication satellite CMS-03
02 NOV 2025 7:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Space Research Organisation (ISRO) on the successful launch of India’s heaviest communication satellite, CMS-03.
In a post on X, the Prime Minister said:
“Our space sector continues to make us proud!
Congratulations ISRO on the successful launch of India’s heaviest communication satellite, CMS-03.
Powered by our space scientists, it is commendable how our space sector has become synonymous with excellence and innovation. Their successes have furthered national progress and empowered countless lives.
@isro”