প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পদাতিক বাহিনী দিৱসত পদাতিক বাহিনীৰ সাহসিকতা আৰু সমৰ্পণৰ মনোভাৱক শ্ৰদ্ধা জনায়
27 OCT 2025 8:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি পদাতিক বাহিনী দিৱস উপলক্ষে পদাতিক বাহিনীৰ বীৰ জোৱানসকললৈ শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰে।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“পদাতিক বাহিনী দিৱসত আমি পদাতিক বাহিনীৰ অদম্য সাহসিকতা আৰু সমৰ্পণৰ মনোভাৱক সন্মান জনাইছোঁ। আমাৰ ৰাষ্ট্ৰক সুৰক্ষিতকৰণৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ অংগীকাৰ শক্তি আৰু ত্যাগৰ আভা হিচাপে পৰিগণিত হৈছে। প্ৰতিজন জোৱানে শৌৰ্য্য আৰু সেৱাৰ সৰ্বোচ্চ আদৰ্শক মূৰ্ত কৰি তুলিছে, প্ৰতিজন ভাৰতীয়কে অনুপ্ৰাণিত কৰিছে।
@adgpi”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to the Bravery and Dedication of Infantry on Infantry Day
27 OCT 2025 8:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today paid tribute to the valiant soldiers of the Infantry on the occasion of Infantry Day.
In a post on X, Shri Modi said:
“On Infantry Day, we honour the unwavering bravery and dedication of the Infantry. Their commitment to safeguarding our nation stands as a beacon of strength and sacrifice. Each soldier embodies the highest ideals of valour and service, inspiring every Indian.
@adgpi”