Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to the Bravery and Dedication of Infantry on Infantry Day
27 OCT 2025 8:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today paid tribute to the valiant soldiers of the Infantry on the occasion of Infantry Day.
In a post on X, Shri Modi said:
“On Infantry Day, we honour the unwavering bravery and dedication of the Infantry. Their commitment to safeguarding our nation stands as a beacon of strength and sacrifice. Each soldier embodies the highest ideals of valour and service, inspiring every Indian.
@adgpi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইনফেন্ত্রী নুমিৎনা লাকপদা ইনফেন্ত্রীগী থৌনা অমসুং কত্থোকপগী গুনবু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
27 OCT 2025 8:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইনফেন্ত্রী নুমিৎনা লাকপদা ইনফেন্ত্রীগী থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ইনফেন্ত্রী নুমিৎ অসিদা ঐখোয়না ইনফেন্ত্রীগী হনবা লৈত্রবা থৌনা অমসুং কত্থোকপগী গুনবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। ঐখোয়গী লৈবাক্কী ঙাক-শেনবগীদমক মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অসিনা শক্তি অমসুং কত্থোকপগী খুদম অমা ওইরি। লান্মী খুদিংমক্না ভারত মচা খুদিংমকপু পুক্নিং থৌগৎতুনা থৌনা অমসুং সেবাগী খ্বাইদগী ৱাংবা ৱাখল্লোনবু মশক তাক্লি।
@adgpi”