প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী লঙ্কাগী প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি মহাক্কী খোঙচৎনা লৈবাক অনিগী মরীশিং নৌনা ফগৎহল্লগনি
চহি অসিগী এপ্রিলদা মহাক্না শ্রী লঙ্কাদা চৎখিবা অমসুং মহাক্না রাষ্ট্রপতি দিসানায়াকাগা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্নখিবা অদু প্রধান মন্ত্রী মোদীনা নিংশিংখি
লাইরিক-লাইশু, তেক্নোলোজি, ইন্নোবেসন, কোওপরসন চাউখৎহনবা অমসুং ঙামীশিংগী য়াইফনবা থবকশিংদা মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা পাম্বৈশিং লুচিংবশিংনা খন্নখ্রে
লৈবাক অনিগী চাউখৎপগী খোঙচত্ত পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ভারতকী থাজবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা রাষ্ট্রপতি দিসানায়াকাদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে অমসুং মখা তানা থবকশিং পাংথোক্নবা থাজবা ফোঙদোকখ্রে
17 OCT 2025 4:25PM by PIB Imphal
ঙসি শ্রী লঙ্কাগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর হরিনি অমরসুরিয়ানা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
তরাম্না ওকপগা লোয়ননা, মহাক্কী খোঙচৎ অসিনা পুৱারি ওইরবা অমসুং মাইথোং য়াম্বা ভারত-শ্রী লঙ্কাগী মরীশিং নৌনা ফগৎহল্লগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে।
চহি অসিগী এপ্রিলদা মহাক্না শ্রী লঙ্কাদা চৎখিবা অমসুং মহাক্না রাষ্ট্রপতি অনুরা কুমারা দিসানায়াকাগা লোয়ননা মতেং পাংনবা য়াবা হিরম কয়া য়াওনা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্নখিবা অদু প্রধান মন্ত্রী মোদীনা নিংশিংখি।
লাইরিক-লাইশু, তেক্নোলোজি, ইন্নোবেসন, কোওপরসন চাউখৎহনবা অমসুং ঙামীশিংগী য়াইফনবা থবকশিংদা মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা পাম্বৈশিং লুচিংবা অনিনা খন্নখ্রে।
ভারত অমসুং শ্রী লঙ্কাগী মরক্ত লৈনরিবা অখন্নবা মরীশিং পল্লদুনা, লৈবাক অনিগী চাউখৎপগী খোঙচত্ত পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ভারতকী থাজবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা রাষ্ট্রপতি দিসানায়াকাদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে অমসুং মখোয় মখা তানা থবকশিং পাংথোক্নবা থাজবা ফোঙদোকখ্রে।

Prime Minister's Office
Prime Minister of Sri Lanka calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
PM Modi says her visit would impart fresh momentum to bilateral ties
PM Modi recalls his State visit to Sri Lanka in April this year and his fruitful discussions with President Disanayaka
The two leaders discuss measures to strengthen cooperation in education, technology, innovation development cooperation and welfare of fishermen
PM Modi reaffirms India’s commitment to work together in the shared development journey of the two countries
PM Modi conveys warm wishes to President Disanayaka, and looks forward to continued engagements
17 OCT 2025 4:25PM by PIB Delhi
H.E. Dr. Harini Amarasuriya, Prime Minister of the Democratic Socialist Republic of Sri Lanka, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
While extending a warm welcome, Prime Minister conveyed that her visit would impart fresh momentum to the historic and multi-faceted India–Sri Lanka ties.
Prime Minister recalled his State visit to Sri Lanka in April this year during which he held fruitful discussions with President Anura Kumara Disanayaka covering all areas of cooperation.
The two leaders discussed measures to strengthen cooperation in a number of areas, including education, technology, innovation development cooperation and welfare of our fishermen.
Highlighting the special ties between India and Sri Lanka, Prime Minister reaffirmed India’s commitment to work together in the shared development journey of the two countries.
Prime Minister conveyed his warm wishes to President Disanayaka, and said that he looked forward to their continued engagements.