প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গোৱাগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেতহুদ দেগী য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
30 MAY 2025 4:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোৱাগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেতহুদ দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে‍। “গোৱাগী তোপ তোপ্পা নাৎ ভারতকী চাউথোকচফম্নি‍। গোৱাগী মীয়াম্না তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা চাউনা খুমাঙ চাওশিল্লি‍। স্তেত অসিনা মতম পুম্বদা মালেম পুম্বগী মীয়াম চিংশিল্লি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X অসুম্না থাগৎলকখি:
"গোৱাগী ঐগী ইচল ইচে অমদি ইচিল ইনাওশিংগী মফমদা মখোয়গী স্তেতহুদ দেগী য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। গোৱাগী তোপ তোপ্পা নাৎ ভারতকী চাউথোকচফম্নি‍। গোৱাগী মীয়াম্না তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা চাউনা খুমাঙ চাওশিল্লি‍। স্তেত অসিনা মতম পুম্বদা মালেম পুম্বগী মীয়াম চিংশিল্লি‍। হৌখিবা দেকেদ অসিদা, গোৱা মখা তানা চাওখৎহন্নবা থবক কয়ামরুম পায়খৎখ্রে‍। স্তেত অসিনা তুংদসু চাওখৎপগী অনৌবা পন্দোলশিং লোম্বা ফংবা ওইরসনু‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets the people of Goa on their Statehood Day
30 MAY 2025 4:43PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted the people of Goa on the occasion of their Statehood Day. "Goa's unique culture is India's pride. Goan people have made a strong mark in diverse sectors. This state has always been drawing people from all over the world", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"Greetings to my sisters and brothers of Goa on the occasion of their Statehood Day. Goa's unique culture is India's pride. Goan people have made a strong mark in diverse sectors. This state has always been drawing people from all over the world. Over the last decade, a lot of work has been done that is furthering Goa's progress. May the state continue to scale new heights of development in the times to come."