প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ৰাজ্য প্ৰতিষ্ঠা দিৱস’ উপলক্ষে গোৱাবাসীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
30 MAY 2025 4:43PM by PIB Guwahati
‘ৰাজ্য প্ৰতিষ্ঠা দিৱস’ উপলক্ষে গোৱাবাসীলৈ শুভেচ্ছা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। "গোৱাৰ অনন্য সংস্কৃতি হৈছে ভাৰতৰ গৌৰৱ। গোৱাৰ জনতাই বিভিন্ন খণ্ডত শক্তিশালী স্থান দখল কৰি আহিছে। এই ৰাজ্যখনে সদায় সমগ্ৰ বিশ্বৰ মানুহক আকৰ্ষিত কৰি আহিছে", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’-ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"গোৱাৰ ভাই-ভনীসকললৈ তেওঁলোকৰ ‘ৰাজ্য প্ৰতিষ্ঠা দিৱস’ উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। গোৱাৰ অনন্য সংস্কৃতি হৈছে ভাৰতৰ গৌৰৱ। গোৱাৰ জনসাধাৰণে বৈচিত্ৰময় খণ্ডত এক শক্তিশালী স্থান দখল কৰি আহিছে। এই ৰাজ্যখনে সদায় সমগ্ৰ বিশ্বৰ পৰা মানুহক আকৰ্ষিত কৰি আহিছে। যোৱা এটা দশকত বহু কাম কৰা হৈছে, যিয়ে গোৱাৰ অগ্ৰগতিক অধিক ত্বৰান্বিত কৰিছে। আগন্তুক সময়ত ৰাজ্যখনে উন্নয়নৰ নতুন নতুন উচ্চতাত উপনীত হওক।"

Prime Minister's Office
Prime Minister greets the people of Goa on their Statehood Day
30 MAY 2025 4:43PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted the people of Goa on the occasion of their Statehood Day. "Goa's unique culture is India's pride. Goan people have made a strong mark in diverse sectors. This state has always been drawing people from all over the world", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"Greetings to my sisters and brothers of Goa on the occasion of their Statehood Day. Goa's unique culture is India's pride. Goan people have made a strong mark in diverse sectors. This state has always been drawing people from all over the world. Over the last decade, a lot of work has been done that is furthering Goa's progress. May the state continue to scale new heights of development in the times to come."