প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা TB মুথৎনবা ভারতকী মিসনগী মতাংদা পাংথোকপা মীফমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
13 MAY 2025 7:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি TB মুথৎনবা ভারতকী মিসনগী মতাংদা পাংথোকপা মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে। “মীয়ামনা থৱায় য়াওনা শরুক য়ারিবা অসিনা শাহৌ পীদুনা খোঙজং অসিনা হৌখিবা চহি খরা অসিদা শীংথানীংঙাই ওইনা খুমাং চাউশিনবা ঙমখি," হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"TB মুত্থৎনবা ভারতকী মিসনগী মতাংদা পাংথোকপা মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখি। মীয়ামনা থৱায় য়াওনা শরুক য়ারিবা অসিনা শাহৌ পীদুনা খোঙজং অসিনা হৌখিবা চহি খরা অসিদা শীংথানীংঙাই ওইনা খুমাং চাউশিনবা ঙমখি। ঐখোয়গী সরকারনা TB-ফ্রী ভারতকী ভিজন অসি মংফাওনহন্নবা স্তেকহোল্দর পুম্নমক্কা লোয়ননা নক্না থবক তৌমিন্নবা অদুমক লেংদনা লেপ্পী।"

Prime Minister's Office
Prime Minister chairs meeting on India’s mission to eliminate TB
13 MAY 2025 7:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today chaired a meeting on India’s mission to eliminate TB. "Driven by active public participation, the movement has gained significant momentum over the last few years", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Chaired a meeting on India’s mission to eliminate TB. Driven by active public participation, the movement has gained significant momentum over the last few years. Our Government remains committed to working closely with all stakeholders to realise the vision of a TB-free India."