প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সংবিধান দিৱস উপলক্ষে আয়োজিত অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ প্ৰধানমন্ত্ৰী
26 NOV 2024 2:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সমবধন সদনত সংবিধান দিৱস উপলক্ষে আয়োজিত কাৰ্যসূচীত অংশগ্ৰহণ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীৰ ভাষণৰ প্ৰশংসা কৰি ইয়াক অন্তৰ্দৃষ্টিপূৰ্ণ বুলি অভিহিত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে X ত প্ৰকাশ কৰিছেঃ
⁇ সংবিধান দিৱস উপলক্ষে সম্বিধান সদনত অনুষ্ঠিত কাৰ্যসূচীত যোগদান কৰে। ৰাষ্ট্রপতিগৰাকীয়ে এক অন্তর্দৃষ্টিপূর্ণ ভাষণত আমাৰ সংবিধানৰ গুৰুত্ব আৰু জাতীয় প্রগতিৰ ক্ষেত্রত ইয়াৰ ভূমিকাৰ কথা উল্লেখ কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister participates in programme to mark Constitution Day in Samvidhan Sadan
26 NOV 2024 2:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has participated in the programme to mark Constitution Day in Samvidhan Sadan. Shri Modi also hailed the President’s address terming it insightful.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“Joined the programme to mark Constitution Day in Samvidhan Sadan. Rashtrapati Ji delivered an insightful address, highlighting the importance of our Constitution and its role in shaping national progress.”