প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সংবিধান সদন্দা কন্সতিত্যুসন দেগী থৌরমদা শরুক য়াখ্রে
26 NOV 2024 2:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সংবিধান সদন্দা কন্সতিত্যুসন দেগী থৌরমদা শরুক য়াখ্রে‍। শ্রী মোদীনা রাস্ত্রপতীগী ৱারোলবু মনুং হুৎপা ৱাখল্লোন চেন্বা ৱারোলনি হায়নসু থাগৎখি‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা থাগৎলকখি:
“সংবিধান সদন্দা পাঙথোকপা সংবিধান দেগী থৌরমদা শরুক য়ারুরে‍। রাস্ত্রপতী জীনা ঐখোয়গী সংবিধানগী মরুওইবা অমদি লৈবাক্কী চাওখৎ খোঙজেল শেম্বদা লৌরিবা থৌদাং পল্লদুনা মনুং হুৎপা ৱাখল্লোন চেন্বা ৱারোল পীখি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister participates in programme to mark Constitution Day in Samvidhan Sadan
26 NOV 2024 2:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has participated in the programme to mark Constitution Day in Samvidhan Sadan. Shri Modi also hailed the President’s address terming it insightful.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“Joined the programme to mark Constitution Day in Samvidhan Sadan. Rashtrapati Ji delivered an insightful address, highlighting the importance of our Constitution and its role in shaping national progress.”