প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী নটৱাৰ সিঙৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
11 AUG 2024 8:17AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰী শ্ৰী নটোৱাৰ সিঙৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কূটনীতি আৰু বৈদেশিক নীতিৰ জগতখনত তেওঁৰ সমৃদ্ধ অৱদানক স্মৰণ কৰে। তেওঁ নিজৰ বুদ্ধিমত্তা আৰু প্ৰচুৰ লেখাৰ বাবেও জনাজাত আছিল।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত লিখিছে:
"শ্ৰী নটৱাৰ সিং জীৰ বিয়োগত মৰ্মাহত হৈছো। তেওঁ কূটনীতি আৰু বৈদেশিক নীতিৰ জগতখনলৈ সমৃদ্ধিশালী বৰঙণি আগবঢ়াইছিল। তেওঁ তেওঁৰ বুদ্ধিমত্তাৰ লগতে প্ৰচুৰ লেখাৰ বাবেও জনাজাত আছিল। এই দুখৰ সময়ত তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা। ওম শান্তি।

Prime Minister's Office
PM Modi condoles the demise of Shri Natwar Singh
11 AUG 2024 8:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed deep grief over the demise of former External Affairs Minister Shri Natwar Singh today.
The Prime Minister remembered his rich contributions to the world of diplomacy and foreign policy, who was also known for his intellect & prolific writing.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Pained by the passing away of Shri Natwar Singh Ji. He made rich contributions to the world of diplomacy and foreign policy. He was also known for his intellect as well as prolific writing. My thoughts are with his family and admirers in this hour of grief. Om Shanti.”