Prime Minister's Office
PM Modi condoles the demise of Shri Natwar Singh
11 AUG 2024 8:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed deep grief over the demise of former External Affairs Minister Shri Natwar Singh today.
The Prime Minister remembered his rich contributions to the world of diplomacy and foreign policy, who was also known for his intellect & prolific writing.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Pained by the passing away of Shri Natwar Singh Ji. He made rich contributions to the world of diplomacy and foreign policy. He was also known for his intellect as well as prolific writing. My thoughts are with his family and admirers in this hour of grief. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী নতৱার সিংহনা লৈখিদবদা পি.এম. মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
11 AUG 2024 8:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হান্নগী মপাল থৌরম মন্ত্রী শ্রী নতৱার সিংহনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্কী লৌশিং লৈবা অমসুং অইবা কয়ামরুমগীদমক্তসু খঙনরিবা লোয়ননা দিপ্লোমেসী অমসুং ফোরেন পোলিসীগী লমদা মহাক্না চাউনা শরুক তমলমখিবা অদুবু প্রধান মন্ত্রীনা নীংশিংখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়:
“শ্রী নতৱার সিংহজীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্না দিপ্লোমেসী অমসুং ফোরেন পোলিসীগী লমদা মহাক্না চাউনা শরুক তমলমখি। মহাক অসি মহাক্কী লৌশিং লৈবা অমসুং অইবা কয়ামরুমগীদমক্তসু খঙনৈ। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবা কয়াগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”