ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ନଟବର ସିଂହଙ୍କ ପରଲୋକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀଙ୍କ ଶୋକ
11 AUG 2024 8:17AM by PIB Bhubaneswar
ପୂର୍ବତନ ବୈଦେଶିକ ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନଟବର ସିଂହଙ୍କ ପରଲୋକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଦୁଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ବିଶ୍ୱ କୂଟନୀତି ଓ ବିଦେଶ ନୀତିକୁ ତାଙ୍କର ଥିବା ଅନେକ ଅବଦାନକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି । ଏଥିସହ ଶ୍ରୀ ସିଂହ ତାଙ୍କ ବୁଦ୍ଧି ଓ ଉତ୍ତମ ଲେଖା ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ପରିଚିତ ଥିଲେ ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ୍ସ ର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ଶ୍ରୀ ନଟବର ସିଂହ ଜୀଙ୍କ ପରଲୋକରେ ଗଭୀର ଦୁଃଖିତ । ବିଶ୍ୱ କୂଟନୀତି ଓ ବିଦେଶ ନୀତିକୁ ତାଙ୍କର ଅନେକ ଅବଦାନ ଥିଲା । ସେ ତାଙ୍କର ବୁଦ୍ଧି ଓ ଉତ୍ତମ ଲେଖା ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ପରିଚିତ । ଏଭଳି ଦୁଃଖର ସମୟରେ ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ସମ୍ପର୍କୀୟଙ୍କୁ ମୋର ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM Modi condoles the demise of Shri Natwar Singh
11 AUG 2024 8:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed deep grief over the demise of former External Affairs Minister Shri Natwar Singh today.
The Prime Minister remembered his rich contributions to the world of diplomacy and foreign policy, who was also known for his intellect & prolific writing.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Pained by the passing away of Shri Natwar Singh Ji. He made rich contributions to the world of diplomacy and foreign policy. He was also known for his intellect as well as prolific writing. My thoughts are with his family and admirers in this hour of grief. Om Shanti.”