প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী চীফ জস্তিস জস্তিস গৱইজীদা এতেক্ত তৌরকখিবদা নিন্দা তৌখ্রে
06 OCT 2025 8:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী চীফ জস্তিস জস্তিস গৱইজীদা সুপ্রীম কোর্তা চত্থরকখিবা এতেক্ত অদুদা কন্না নিন্দা তৌখ্রে।
শ্রী মোদীনা জস্তিস গৱইদা থৌদোক অসি থোকখ্রবা মতুংদা ৱারী শান্নখি অমদি অসিগুম্বা তাজ্ঞা অসিদা অখাঙ কনবগা লোয়ননা ইংনা করিসু নুংঙাইতবা উত্তনা লৈবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
X তা থাগৎখিবা পোস্ত অমদা শ্রী মোদানা হায়খি:
“ভারতকী চীফ জস্তিস জস্তিস গৱইজীগা ৱারী শান্নখ্রে। ঙসি অঙনবদা সুপ্রীম কোর্তা তৌরকখিবা এতেক্ত অসিনা ভারতকী মীপুম খুদিংবু শাওহনখ্রে। খু্ন্নাই অসিদা অসিগুম্বা নিন্দা তৌনিংঙাইগী মশক ওইরবা এতেক্ত অসিগী মফম লৈতে। মসি হকচিন্না নিন্দা তৌনিংঙাই ওই।
ঐহাক্না অসিগুম্বা তাজ্ঞা অসিদা জস্তিস গৱইগী মায়থোং মকা লাম্না লৈবা অসিগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকচরি। মসিনা মহাক্কী জস্তিসকী ভেল্যু অমসুং ঐখোয়গী কন্সতিত্যুসন্দা হেন্না মপাঙ্গল লৈবগী ইথীল অদুগী মঙাল উবা ফংই।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Condemns Attack on Chief Justice of India, Justice BR Gavai Ji
06 OCT 2025 8:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today strongly condemned the reprehensible attack on Chief Justice of India, Justice BR Gavai, that occurred earlier in the Supreme Court premises.
Shri Modi spoke to Justice Gavai following the incident and appreciated the calm and composure displayed by him in the face of adversity.
In a post on X, Shri Modi said:
“Spoke to Chief Justice of India, Justice BR Gavai Ji. The attack on him earlier today in the Supreme Court premises has angered every Indian. There is no place for such reprehensible acts in our society. It is utterly condemnable.
I appreciated the calm displayed by Justice Gavai in the face of such a situation. It highlights his commitment to values of justice and strengthening the spirit of our Constitution.”