প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফিলীপ্পিন্সতা য়ুহার হাবনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
01 OCT 2025 3:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফিলীপ্পিন্সতা য়ুহার হাবনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবা অমসুং পাকশন্না অমাং-অতা থোকহনখিবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলক্নবসু থৌনিখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি ভারতনা অৱাবা তানফম অসিদা ফিলীপ্পিন্সকীদমক লেপ্পী।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌরদুনা হায়;
“ফিলীপ্পিন্সতা য়ুহার হাবনা মরম ওইদুনা পুন্সি কয়া মাংখ্রে অমসুং পাকশন্না অমাং অতা থোকখ্রে তাবদা য়াম্না নুংঙাইতে। অৱাবা তারবা ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা ঐহাক্ন শরুক য়াজরি অমসুং মখোয়গীদমক থৌনিজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। ভারতনা অৱাবা তারবা তানফম অসিদা ফিলীপ্পিন্সকীদমক লেপ্পী।
@bongbongmarcos”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to earthquake in the Philippines
01 OCT 2025 3:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives and widespread damage caused by the earthquake in the Philippines.
Shri Modi also wished the injured a speedy recovery. He also affirmed that India stands in solidarity with the Philippines in this difficult time.
The Prime Minister posted on X;
“Deeply saddened to learn about the loss of lives and widespread damage caused by the earthquake in the Philippines. My thoughts and prayers are with the bereaved families. I wish the injured a speedy recovery. India stands in solidarity with the Philippines at this difficult time.
@bongbongmarcos”