Prime Minister's Office
PM welcomes World Para Athletics Championships 2025 in Delhi
27 SEP 2025 6:03PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended a warm welcome to all athletes and delegates as India proudly hosts the World Para Athletics Championships 2025 in New Delhi, commencing today.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“India is proud to be hosting the World Para Athletics Championships 2025 in Delhi, which commences today. A warm welcome and best wishes to all participants. This tournament celebrates human determination and spirit. May this tournament inspire a more inclusive and vibrant sporting culture across the world.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱর্ল্দ পেরা এথ্লেতিক্স চেম্পিয়নসিপ্স ২০২৫ পু দিল্লীদা তরাম্না ওকখ্রে
27 SEP 2025 6:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতনা য়ুম্বু ওইদুনা নই দিল্লীদা ঙসিদগী হৌগদৌরিবা ৱর্ল্দ পেরা এথ্লেতিক্স চেম্পিয়নসিপ্স ২০২৫ দা শরুক য়াগদবা শান্নরোয় অমদি মীথুং পুম্নমকপু তরাম্না ওকখ্র‍ে‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা অসুম্নাা ইরকখি:
“ঙসিদগী নই দিল্লীদা হৌগদৌরিবা ৱর্ল্দ পেরা এথ্লেতিক্স চেম্পিয়ন্সিপ্সকী য়ুম্বু ওইবদা ভারতনা চাউথোকচবা ফাওই‍। শরুক য়ারিবা পুম্নমক্কী মফমদা তরাম্না কচরি অমদি য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। তুর্নামেন্ত অসিনা মীওইবগী ফিরেপ অমদি থৌনাবু সেলেব্রেত তৌরি‍। তুর্নামেন্ত অসিনা মালেম শিনবা থুংনা হেন্না মপুং ফাবা অমদি মশক মচু থোকপা শান্ন-খোৎনবগী মচৎ অমা পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু‍।”