প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিজোরামগী মীশিংদা মখোয়গী স্তেতহুদ নুমীৎকী য়াইফ পাওজেল পীখ্রে
20 FEB 2025 4:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিজোরামগী মীশিংদা মখোয়গী স্তেতহুদ নুমীৎকী য়াইফ পাওজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা মিজোরামগী কলচরদা ইপানাৎ-ইপুংনাৎ অমসুং নুংশি-চান্ননা হিংমিন্নবগী অপুনবা মমি অদু তাই হায়না ফোংদোকখি। মহাক্না মিজোরামদা মখা তানা চাকহোং-ঙাহোংনবা অমসুং লাক্কদৌরিবা চহীশিংদা ইংনা-চিক্না লৈবগী, পন্দোন য়ৌনা চাউখৎনবগী য়াইফ-পাওজেলসু পীখি।
X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মিজোরামগী মীশিংদা মখোয়গী স্তেতহুদ নুমীৎকী য়াইফ পাওজেল পীজরি! নিংথিজরবা স্তেত অসি মহাক্কী পুক্নিং হুনা ফজরবা মফমশিং, মরা চেৎলবা নাৎ-চৎনবীশিং অমসুং শিংথানিংঙাই ওইরবা মফমসিগী মীশিংগী থৌগল্লোনগীদমক্তা হায়নরিবনি। মিজোগী কলচর অসিদা ইপানাৎ-ইপুংনাৎ অমসুং নুংশি-চান্ননা হিংমিন্নবগী অপুনবা মমি অদু তাই। মখা তানা মিজোরামদা চাকহোং-ঙাহোংনবা অমসুং লাক্কদৌরিবা চহীশিংদা ইংনা-চিক্না লৈবগী, পন্দোন য়ৌনা চাউখৎপা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to the people of Mizoram on their Statehood Day
20 FEB 2025 4:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended warm greetings to the people of Mizoram on their Statehood Day. Shri Modi said that the Mizo culture reflects a beautiful mix of heritage and harmony. He has also wished that Mizoram may continue to prosper, and may its journey of peace, development and progress reach even greater heights in the years to come.
In a X post, the Prime Minister said;
“Warm greetings to the people of Mizoram on their Statehood Day! This vibrant state is known for its breathtaking landscapes, deep-rooted traditions and the remarkable warmth of its people. The Mizo culture reflects a beautiful mix of heritage and harmony. May Mizoram continue to prosper, and may its journey of peace, development and progress reach even greater heights in the years to come.”