প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. না ফেব্রুৱারী 28, 2025 তা ন্যু দিল্লীদা পাংথোক্কদৌরিবা জহান-ই-খুসরাও শরুক য়াগদৌরি
চাউরবা সুফী ম্যুজিক ফেস্তিবেল অসি হন্দক্কী চহীসিদা 25 শুবা কুমওন পাংথোক্কদৌরি
ফেস্তিবেল অসিনা অমীর খুসরাওগী মতিক-মঙাল অদু পাংথোক্নবা মালেমপুম্বদগী আর্তিস্ত কয়া অসি পুনশিন্নগদৌরি
27 FEB 2025 6:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফেব্রুৱারী 28, 2025 তা ন্যু দিল্লীগী সুন্দর নর্সরীদা চাওরাক্না 7:30 PM দা পাংথোক্কদৌরিবা চাউরবা সুফী ম্যুজিক ফেস্তিবেল জহান-ই-খুসরাও অসিদা শরুক য়াগদৌরি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসি লৈবাক অসিগী তোঙান-তোঙানবা আর্ত অমসুং কলচর অসি য়াম্না মতিঙ লৈনা শৌগৎলি। মহাক্না পরেং ওইনা হায়খিবদা সুফী ম্যুজিক, শাইরি অমসুং জগোয়দা কত্থোক্লবা ইন্তর্নেস্নেল ফেস্তিবেল অমা ওইরিবা জহান-ই-খুসরোদা শরুক য়াগনি। ফেস্তিবেল অসিনা অমীর খুসরাওগী মতিক-মঙাল অদু পাংথোক্নবা মালেমপুম্বদগী আর্তিস্ত কয়া অসি পুনশিন্নগদৌরি।
শক্নাইরবা ফিলম মেকর অমসুং আর্তিস্ত মুজাফিরনা 2001 দা হৌদোকখিবা রুমী ফাউন্দেসন্না শিনবা ফেস্তিবেল অসিগী ফেব্রুৱারী 28th দগীনা মার্চ 2 ফাওবা চত্থদুনা মসিগী 25 শুবা কুমওন পাংথোক্লগনি।
ফেস্তিবেল অসিগী মতমদা প্রধান মন্ত্রীনা জীলা অমা-ক্রাফকী প্রদক অমসুং লৈবাক অসিদগী অতৈ তোঙান-তোঙানবা ইক্বিসাইত আর্তিফেকশিং, হেন্দিক্রাফ অমসুং হেন্দলুমদা অমদি অতৈ-অতৈ কয়াগী সোর্ত ফিল্মশিং উৎকদবা তেহ বাজার(তেহ-দি এক্সপ্লোরেসন ওই হেন্দমেদ) দসু চৎকদৌরি।

Prime Minister's Office
PM to participate in Jahan-e-Khusrau 2025 on 28th February in New Delhi
The grand Sufi music festival is celebrating its 25th anniversary this year
Festival is bringing together artists from across the world to celebrate the legacy of Amir Khusrau
27 FEB 2025 6:30PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the grand Sufi music festival, Jahan-e-Khusrau 2025, on 28th February, at around 7:30 PM, at Sunder Nursery, New Delhi.
Prime Minister has been a strong proponent of promoting the diverse art and culture of the country. In line with this, he will participate in Jahan-e-Khusrau which is an international Festival dedicated to Sufi music, poetry, and dance. It is bringing together artists from across the world to celebrate the legacy of Amir Khusrau. Organized by the Rumi Foundation, the Festival, started by renowned filmmaker and artist Muzaffar Ali in 2001, will celebrate its 25th anniversary this year and will be held from 28th February to 2nd March.
During the Festival, Prime Minister will also visit the TEH Bazaar (TEH- The Exploration of the Handmade) that will feature One District-One Product crafts and other various exquisite artefacts from across the country, short films on handicrafts and handlooms, among others.