প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কাসি তামিল সঙ্গমম হৌরে, কাসি অমদি তামিল নাদুগী মতম নাইদ্রবা খুন্থোক্লোনগী মরীবু সেলেব্রেত তৌরিবা ফোরম অসিনা চহিচা কয়া মরা তাদুনা লাক্লবা লাইনিং, নাৎ অমদি পুৱারীগী ওইবা মরীশিং অমত্তা ওইনা পুনশিল্লি: প্রধান মন্ত্রী
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক কাসি তামিল সঙ্গমম ২০২৫ দা শরুক য়াননবা ৱাফম থমখ্রে
15 FEB 2025 9:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক কাসি তামিল সঙ্গমম ২০২৫ দা শরুক য়াননবা ৱাফম থমখ্রে।
শ্রী মোদীনা কাসি তামিল সঙ্গমম হৌরে হায়খ্রে। কাসি অমদি তামিল নাদুগী মতম নাইদ্রবা খুন্থোক্লোনগী মরীবু সেলেব্রেত তৌরিবা ফোরম অসিনা চহিচা কয়া মরা তাদুনা লাক্লবা লাইনিং, নাৎ অমদি পুৱারীগী ওইবা মরীশিং অমত্তা ওইনা পুনশিল্লি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি;
“কাসি তামিল সঙ্গমম হৌরে …
কাসি অমদি তামিল নাদুগী মতম নাইদ্রবা খুন্থোক্লোনগী মরীবু সেলেব্রেত তৌরিবা ফোরম অসিনা চহিচা কয়া মরা তাদুনা লাক্লবা লাইনিং, নাৎ অমদি পুৱারীগী ওইবা মরীশিং অমত্তা ওইনা পুনশিল্লি: প্রধান মন্ত্রী। মসিনা ‘এক ভারত শ্রেস্থ ভারত’ কী ৱাখল্লোনবু মশক তাক্লি।

Prime Minister's Office
Kashi Tamil Sangamam begins, A celebration of the timeless civilizational bonds between Kashi and Tamil Nadu, this forum brings together the spiritual, cultural and historical connections that have flourished for centuries: Prime Minister
Prime Minister urges everyone to a be part of Kashi Tamil Sangamam 2025
15 FEB 2025 9:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to be part of Kashi Tamil Sangamam 2025.
Shri Modi said that Kashi Tamil Sangamam begun. A celebration of the timeless civilizational bonds between Kashi and Tamil Nadu, this forum brings together the spiritual, cultural and historical connections that have flourished for centuries, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
“Kashi Tamil Sangamam begins…
A celebration of the timeless civilizational bonds between Kashi and Tamil Nadu, this forum brings together the spiritual, cultural and historical connections that have flourished for centuries. It also highlights the spirit of ‘Ek Bharat, Shrestha Bharat.’
I do urge all of you to be a part of Kashi Tamil Sangamam 2025!
@KTSangamam”