ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କାଶୀ ତାମିଲ ସଙ୍ଗମମ୍‌ର ଶୁଭାରମ୍ଭ, କାଶୀ ଓ ତାମିଲନାଡ଼ୁ ମଧ୍ୟରେ ଏହା କାଳାତୀତ ସଭ୍ୟତାଗତ ବନ୍ଧନର ଉତ୍ସବ, ଦୀର୍ଘ ଶତାବ୍ଦୀ ଧରି ଥିବା ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ, ସାଂସ୍କୃତିକ ଏବଂ ଐତିହାସିକ ସଂଯୋଗ ଗୋଟିଏ ମଞ୍ଚରେ ଏକାଠି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
କାଶୀ ତାମିଲ ସଙ୍ଗମମ୍ ୨୦୨୫ରେ ସାମିଲ ହେବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅନୁରୋଧ
15 FEB 2025 9:44PM by PIB Bhubaneswar
କାଶୀ ତାମିଲ ସଙ୍ଗମମ୍ ୨୦୨୫ରେ ସାମିଲ ହେବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, କାଶୀ ତାମିଲ ସଙ୍ଗମମ୍ ଆରମ୍ଭ ହୋଇଛି । ସେ ପୁଣି କହିଛନ୍ତି, ଏହା କାଶୀ ଓ ତାମିଲନାଡ଼ୁ ମଧ୍ୟରେ କାଳାତୀତ ସଭ୍ୟତାଗତ ବନ୍ଧନର ଉତ୍ସବ, ଦୀର୍ଘ ଶତାବ୍ଦୀ ଧରି ଥିବା ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ, ସାଂସ୍କୃତିକ ଏବଂ ଐତିହାସିକ ସଂଯୋଗ ଗୋଟିଏ ମଞ୍ଚରେ ଏକାଠି ହେଉଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“କାଶୀ ତାମିଲ ସଙ୍ଗମମ୍‌ର ଶୁଭାରମ୍ଭ ହୋଇଛି...
ଏହା କାଶୀ ଓ ତାମିଲନାଡ଼ୁ ମଧ୍ୟରେ କାଳାତୀତ ସଭ୍ୟତାଗତ ବନ୍ଧନର ଏକ ଉତ୍ସବ, ଦୀର୍ଘ ଶତାବ୍ଦୀ ଧରି ଥିବା ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ, ସାଂସ୍କୃତିକ ଏବଂ ଐତିହାସିକ ସଂଯୋଗ ଗୋଟିଏ ମଞ୍ଚରେ ଏକାଠି ହେଉଛନ୍ତି । ଏହା ମଧ୍ୟ ‘ଏକ ଭାରତ,ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଭାରତ’ର ସ୍ପିରିଟକୁ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଉଛି ।
କାଶୀ ତାମିଲ ସଙ୍ଗମମ୍ ୨୦୨୫ରେ ସାମିଲ ହେବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରୁଛି!
@KTSangamam”

Prime Minister's Office
Kashi Tamil Sangamam begins, A celebration of the timeless civilizational bonds between Kashi and Tamil Nadu, this forum brings together the spiritual, cultural and historical connections that have flourished for centuries: Prime Minister
Prime Minister urges everyone to a be part of Kashi Tamil Sangamam 2025
15 FEB 2025 9:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to be part of Kashi Tamil Sangamam 2025.
Shri Modi said that Kashi Tamil Sangamam begun. A celebration of the timeless civilizational bonds between Kashi and Tamil Nadu, this forum brings together the spiritual, cultural and historical connections that have flourished for centuries, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
“Kashi Tamil Sangamam begins…
A celebration of the timeless civilizational bonds between Kashi and Tamil Nadu, this forum brings together the spiritual, cultural and historical connections that have flourished for centuries. It also highlights the spirit of ‘Ek Bharat, Shrestha Bharat.’
I do urge all of you to be a part of Kashi Tamil Sangamam 2025!
@KTSangamam”