প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস. কী দিপার্তমেন্ত ওফ গবর্নমেন্ত ইফিসিএন্সী(দি.ও.জি.ই.) গী মকোক থোংবগা প্রধান মন্ত্রীগা উন্নখ্রে
13 FEB 2025 11:51PM by PIB Imphal
য়ু.এস. কী দিপার্তমেন্ত ওফ গবর্নমেন্ত ইফিসিএন্সী(দি.ও.জি.ই.) গী মকোক থোংবা অমসুং তেসলাগী সি.ই.ও. মিস্তর ইলোন মক্সকা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী অমসুং মিস্তর মক্সনা ইনোভেসন, স্পেস এক্সপ্লোরেসন, আর্তিফিসিএল ইন্তিলিজেন্স অমসুং সস্তেনেবল দিভেলপমেন্ত ফগৎহন্নবা ভারত অমসুং য়ু.এস. অনিগী মরক্তা লৈনবা মরি অসি হেন্না চেৎশিনহন্নবা ৱা খন্নখি। মখোয়গী খন্ন-নৈনবা অদুদা তেক্নোলোজী, ওন্তর্প্রিন্যুরশিপ অমসুং গুদ গবর্নেন্সতা হকচিন্না তেংবাং পীননবগী মতাংদসু খন্নখি।
উন্নবা অদুদা মিস্তর মস্ককা মহাক্কী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংগা লোয়নরকখি।

Prime Minister's Office
Head of US Department of Government Efficiency (DOGE) calls on Prime Minister
13 FEB 2025 11:51PM by PIB Delhi
Mr. Elon Musk, Head of the U.S. Department of Government Efficiency (DOGE) and CEO of Tesla called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Prime Minister and Mr. Musk discussed strengthening collaboration between Indian and US entities in innovation, space exploration, artificial intelligence, and sustainable development. Their discussion also touched on opportunities to deepen cooperation in emerging technologies, entrepreneurship and good governance.
Mr. Musk was accompanied by family members for the meeting.