ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନବରାତ୍ରୀ ଅବସରରେ ପଣ୍ଡିତ ଯଶରାଜ ଜୀଙ୍କ ଏକ ଭାବପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରସ୍ତୁତିକୁ ସେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
22 SEP 2025 9:32AM by PIB Bhubaneswar
ପସନ୍ଦର ଭଜନ ସେୟାର କରିବାକୁ ନାଗରିକଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆହ୍ୱାନ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନବରାତ୍ରୀ ଅବସରରେ, ପଣ୍ଡିତ ଯଶରାଜ ଜୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଥିବା ଏକ ଭାବପୂର୍ଣ୍ଣ ଭଜନକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି କି, ନବରାତ୍ରୀ ଶୁଦ୍ଧ ଭକ୍ତିର ଅବସର ଏବଂ ଲୋକମାନେ ସଙ୍ଗୀତ ମାଧ୍ୟମରେ ଏହି ଭକ୍ତିଭାବକୁ ଦର୍ଶାଇଥାନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, “ଯଦି ଆପଣମାନେ କେହି ଭଜନ ଗାନ କରନ୍ତି, କିମ୍ବା କିଛି ପସନ୍ଦର ରହିଛି ତାହାକୁ ମୋ ସହ ସେୟାର କରନ୍ତୁ । ଆଗାମୀ ଦିନରେ ସେଥିରୁ କିଛି ମୁଁ ପୋଷ୍ଟ କରିବି!”
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ନବରାତ୍ରୀ ଶୁଦ୍ଧ ଭକ୍ତିର ଅବସର । ତେଣୁ ଲୋକମାନେ ସଙ୍ଗୀତ ମାଧ୍ୟମରେ ଏହି ଭକ୍ତିଭାବକୁ ଦର୍ଶାଇଥାନ୍ତି । ପଣ୍ଡିତ ଯଶରାଜ ଜୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଥିବା ଏକ ଭାବପୂର୍ଣ୍ଣ ଭଜନକୁ ସେୟାର କରୁଛି ।
ଯଦି ଆପଣମାନେ କେହି ଭଜନ ଗାନ କରନ୍ତି, କିମ୍ବା କିଛି ପସନ୍ଦର ରହିଛି ତାହାକୁ ମୋ ସହ ସେୟାର କରନ୍ତୁ । ଆଗାମୀ ଦିନରେ ସେଥିରୁ କିଛି ମୁଁ ପୋଷ୍ଟ କରିବି!
https://youtube.com/watch?v=0NlwLAkuXvo

Prime Minister's Office
Prime Minister shares soulful rendition by Pandit Jasraj ji on occasion of Navratri
Prime Minister invites citizens to share their favourite Bhajans
22 SEP 2025 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared one of the soulful rendition by Pandit Jasraj ji on the occasion of Navratri. Shri Modi stated that Navratri is about pure devotion and many people have encapsulated this devotion through music."If you have sung a Bhajan or have a favourite one, please share it with me. I will be posting some of them in the coming days!", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Navratri is about pure devotion. So many people have encapsulated this devotion through music. Sharing one such soulful rendition by Pandit Jasraj ji.
If you have sung a Bhajan or have a favourite one, please share it with me. I will be posting some of them in the coming days!
https://youtube.com/watch?v=0NlwLAkuXvo"