ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ସହଯୋଗ ଏବଂ ଏକ ସ୍ଥାୟୀ, ନ୍ୟାୟସଙ୍ଗତ ବିଶ୍ୱ ଗଠନ ପାଇଁ ଭାରତ ପ୍ରତିଶ୍ରୁତିବଦ୍ଧ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
31 DEC 2024 8:37PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ମନ୍ତବ୍ୟ ଦେଇଛନ୍ତି ଯେ ୨୦୨୪ ରେ ବିଭିନ୍ନ ବିଶ୍ୱ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀରେ ଭାରତର ସକ୍ରିୟ ଭୂମିକା ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ସହଯୋଗ ଏବଂ ଏକ ସ୍ଥାୟୀ, ନ୍ୟାୟସଙ୍ଗତ ବିଶ୍ୱକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ପାଇଁ ଏହାର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦର୍ଶାଉଛି।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ କୁହାଯାଇଛି :
‘‘୨୦୨୪ ରେ ବିଭିନ୍ନ ବିଶ୍ୱ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀରେ ଭାରତର ସକ୍ରିୟ ଭୂମିକା ଆନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ସହଯୋଗ ଏବଂ ଏକ ସ୍ଥାୟୀ, ନ୍ୟାୟସଙ୍ଗତ ବିଶ୍ୱକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ପାଇଁ ଏହାର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦର୍ଶାଏ ।’’

Prime Minister's Office
India is committed to promote international cooperation and a sustainable, equitable world: Prime Minister
31 DEC 2024 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that the active role of India in various global summits in 2024 highlights its commitment to promote international cooperation and a sustainable, equitable world.
The Prime Minister’s Office handle on X stated:
“India’s active role in various global summits in 2024 highlights its commitment to promoting international cooperation and a sustainable, equitable world.”