Prime Minister's Office
India is committed to promote international cooperation and a sustainable, equitable world: Prime Minister
31 DEC 2024 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that the active role of India in various global summits in 2024 highlights its commitment to promote international cooperation and a sustainable, equitable world.
The Prime Minister’s Office handle on X stated:
“India’s active role in various global summits in 2024 highlights its commitment to promoting international cooperation and a sustainable, equitable world.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী মতেং পাংনবা অমসুং তুংকোইনা চৎনগদবা, মীওই খুদিংমক খুদোংচাবা ফংবা মালেম অমা শেমগৎনবা ভারতনা থবক পায়খৎলে: প্রধান মন্ত্রী
31 DEC 2024 8:37PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ২০২৪ দা মালেমগী তোঙান-তোঙানবা মীফমশিংদা ভারতনা থৱায় য়াওনা লৌখিবা থৌদাং অদুনা মালেমগী মতেং পাংনবা অমসুং তুংকোইনা চৎনগদবা, মীওই খুদিংমক খুদোংচাবা ফংবা মালেম অমা শেমগৎনবা ভারতনা থবক পায়খৎলিবা থবক অদু উৎথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“২০২৪ দা মালেমগী তোঙান-তোঙানবা মীফমশিংদা ভারতনা থৱায় য়াওনা লৌখিবা থৌদাং অদুনা মালেমগী মতেং পাংনবা অমসুং তুংকোইনা চৎনগদবা, মীওই খুদিংমক খুদোংচাবা ফংবা মালেম অমা শেমগৎনবা ভারতনা থবক পায়খৎলিবা থবক অদু উৎথোক্লে”।